усе раздзелы

Добрыя навіны ▏COACE Chemical атрымала тытул «Прафесійнага, вытанчанага, спецыяльнага і новага» МСП у правінцыі Фуцзянь у 2022 годзе

Час: 2023-02-08 Праглядаў: 14

«Прафесійнае, вытанчанае, асаблівае і новае»

«Прафесійнае, вытанчанае, асаблівае і новае» - гэта буйны праект, які рэалізуецца дзяржавай, каб накіраваць малыя і сярэднія прадпрыемствы на шляхспецыялізацыя, дапрацоўка, спецыялізацыя і навізнаразвіццё, павысіць незалежны інавацыйны патэнцыял і асноўную канкурэнтаздольнасць, а таксама пастаянна паляпшаць якасць і ўзровень развіцця малых і сярэдніх прадпрыемстваў.

1. «Прафесійны» азначае спецыялізацыю і спецыяльную тэхналогію

Прадпрыемствы засяроджваюцца на пэўным звяне або пэўным прадукце ў прамысловай ланцужку і глыбока развіваюць яго, а вядучыя прадукты - гэта ключавыя часткі, кампаненты або важныя дапаможныя прадукты для буйных прадпрыемстваў і буйных праектаў.

2. «Рафінаваны» азначае вытанчанасць

Кампанія мае ўдасканаленую вытворчасць, удасканаленае кіраванне і ўдасканаленыя паслугі, а таксама мае перавагу на сегментаваным рынку з прадуктамі і паслугамі з высокай рэпутацыяй, добрымі эканамічнымі паказчыкамі і выдатнай якасцю.

3. "Спецыяльны" адносіцца да унікальнасці і спецыялізацыі прадуктаў ці паслуг

Прадпрыемствы выкарыстоўваюць характэрныя рэсурсы, распаўсюджваюць традыцыйныя навыкі і рэгіянальную культуру, а таксама выкарыстоўваюць унікальныя метады, тэхналогіі, формулы або спецыяльную сыравіну для даследаванняў і вытворчасці. Прадукты або паслугі маюць характарыстыкі унікальнасці, унікальнасці і эксклюзіўнай вытворчасці ў галіны або рэгіёне.

4. "Новае" азначае незалежную інавацыю, інавацыю мадэлі і навізну.

Прадпрыемствы валодаюць бесперапынным інавацыйным патэнцыялам, умеюць праводзіць тэхналагічныя інавацыі і трансфармацыю навукова-тэхнічных дасягненняў, а таксама ствараюць новыя канкурэнтныя перавагі.

Узнагарода «прафесійная, вытанчаная, асаблівая і новая» на гэты раз з'яўляецца прызнаннем краінай спецыялізацыі, удасканалення, спецыялізацыі і навізны COACE Chemical Co., Ltd. Далей COACE працягне засяроджвацца на галіне дабавак для мадыфікацыі палімераў, упарта працаваць над тэхналогіямі і якасцю прадукцыі, працягваць у поўнай меры выкарыстоўваць характарыстыкі высокага прафесіяналізму, моцнай інавацыйнай здольнасці і вялікага патэнцыялу развіцця, а таксама імкнуцца да прарываў і стаць "маленькім гігантам" галіны.

НОВОСТЬ

Гарачыя катэгорыі